BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53

Druge mjere za olakšanje otplate

 

Poštovani klijenti,

Uzevši u obzir novonastalu situaciju vezano za pandemiju virusa COVID-19 i ekonomske posljedice do kojih je došlo, MI-BOSPO Vas obavještava da osim moratorija na mikrokredite, našim klijentima su na raspolaganju i druge mjere za prevazilaženje eventualnih poteškoća u otplati kreditnih zaduženja.

MKF MI-BOSPO svojim klijentima obezbjeđuje ponudu dodatnih mjera za prevazilaženje poteškoća u otplati kredita, a to su predložene mjere:

  1. Refinansiranje postojećeg duga uz odobravanje dodatnih sredstava za potrebe prevazilaženja trenutnih poteškoća sa likvidnošću;
  1. Reprogramiranje mikrokredita - mogućnost produženja roka otplate, sa grejs periodom tokom trajanja otplatnog plana;
  1. Reprogramiranje mikrokredita - mogućnost produženja roka otplate, bez grejs perioda tokom trajanja otplatnog plana;

Svaka od navedenih mjera će biti ponuđena klijentima kojima je došlo do izmjena u prihodima te je, u skladu sa tim, otežano izmirenje obaveza po mikrokreditu.

Za provođenje neke od gore navedenih mjera, neophodno je da se klijent javi u jedan od MI-BOSPO ureda, odnosno da prije posjete uredu kontaktira kreditnog analitičara.

Nakon što se klijent odluči i prihvati jednu od ponuđenih mjera obrada zahtjeva za primjenom dodatne mjere uradiće se u MI-BOSPO uredu, klijent je u obavezi da lično prisustvuje obradi zahtjeva za uvođenjem i primjenom jedne od ponuđenih mjera. MI-BOSPO sprovodi mjere zaštite zdravlja kako svojih radnika, tako i klijenata, te shodno tome će prijem obrada zahtjeva za uvođenjem dodatnih mjera biti organizovano na način da su ispoštovane sve mjere zaštite zdravlja.

Za sva pitanja klijentima su na raspolaganju kontakt brojevi telefona MI-BOSPO ureda, kao i besplatni info broj 0800 202 53.

Vaš MI-BOSPO