BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

Klijenti/ce

Ja sam jednog dana odlučila da mi u životu bude sve ili ništa! Zahvajujući svojoj snazi i podršci MI-BOSPO-a danas imam sve ovo, koristila sam kredite za nabavke, za kupovinu živine, izgradnju pomoćnih objekata.." "Svi su govorili da se to ne isplati, da nema računa ali ja sam im odgovarala da računa nema kada sjediš, da se u stvari ne isplati sjediti a bilo šta da radiš, zaradit će se nešto." Ovim riječima MI-BOSPO klijentice dijele s nama svoju poduzetničku filozofiju. Ove riječi su naša nagrada za dosadašnji rad ali i vodilja za budućnost.

Šta je nama klijent/ica? Svi oni nama su osobe sa punim imenom i prezimenom, oni kojima znamo članove porodica, u koji razred im idu djeca, kakav posao vode, s kakvim poteškoćama se susreću, oni kojima smo u svim segmentima njihovih života – podrška. Ko su naše klijentice? Okrenete li se oko sebe, vidjećete da svuda oko nas postoje žene koje od ničega stvaraju nešto. Žene koje su nekada imale jednu kravu, danas imaju farme, žene koje su počele od dva reda posijanog luka a danas imaju plastenike, žene koje su u svom domu čuvale jedno dijete a danas imaju registrovane vrtiće... Naše klijentice su žene koje su odlučile da ne čekaju bolje dane jer su najbolji dani upravo oni koje žive. One su imale ideju, odlučile joj udahnuti život i uspjeti. I uspjele su, bez obzira što su se na tom putu susretale sa brojnim poteškoćama, nisu odustajale jer su imale motiv, a to je da opstanu i da svojim porodicama pruže sigurnu i ljepšu budućnost. I uvijek su imale podršku MI-BOSPO-a.

MI-BOSPO želi da vidi uspješno društvo oko sebe, društvo u kome će svako imati štap da upeca ribu a ne čekati da mu neko istu pokloni. Želimo da vidimo uspješne pojedince, iza njih jake porodice, želimo da doprinesemo našim lokalnim zajednicama. Podržavamo sve one koji predano i vrijedno rade na razvoju svojih ideja, poboljšanju prilika, kreiranju radnih mjesta. I ne gledamo ih kao broj. Nikada! Gledamo ih kao naše partnere, prijatelje i prijateljice čijim se uspjesima najiskrenije radujemo. MI-BOSPO je organizacija u kojoj podršku i savjet, za posao kojim prehranjuju svoje porodice, nesebično dijelimo našim klijentima/cama. Znate li da dvije krave, desetak kokoški, jedan plastenik i dunum obradive površine mogu prehraniti četveročlanu porodicu? Onu u kojoj su dva školarca sa odličnim uspjehom? E, mi znamo. To je realnost Bosne i Hercegovine. To su uspješne i vrijedne ruke MI-BOSPO klijenata/ica.