BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

RABIJA BEŠIĆ, GRADAČAC

Rabija Bešić, Gradačac

Rabija Bešić živi u Srnicama, pored Gradačca, gdje je smješteno i njeno poljoprivredno imanje. Zajedno sa svojim suprugom, poljoprivredom se bavi više od trideset godina. Sami počeci nisu bili nimalo laki, sa sjetom se prisjeća klijentica.

Bilo je i uspona, a i padova, kao kod svakoga, ali nikada nisu ni pomislili da odustanu, umjesto toga jedno drugom su bili snaga i potpora.

Rabija je svestrana žena, tako da se nije ograničila na jednu granu poljoprivrede, pored povrtlarstva, porodica se bavi stočarstvom i voćarstvom. Posvetili su se uzgoju ovaca, imaju veliko stado, a pored toga imaju krave i konje.

Ulagali su u poljoprivredu, i danas za potrebe svog posla imaju na raspolaganju kompletnu poljoprivrednu mehanizaciju.

  „Sa MI-BOSPO-om sarađujem od samog početka, preko 20 godina, i prezadovoljna sam tom saradnjom“, ističe naša dugogodišnja klijentica Rabija.

Poljoprivreda je takva da zahtijeva konstantna ulaganja, potrebno je uvijek da se nešto gradi i proširuje. Tako je i Rabija, zajedno sa svojim suprugom, sa velikim strpljenjem i sa mnogo ulaganja, uspjela da proširi porodični biznis i kako kaže veoma su zadovoljni, naglašava da se od poljoprivrede može lijepo živjeti.

Rabija je žena koja u svojoj zajednici slovi za vrijednu, uspješnu i marljivu ženu.

i za  buduća ulaganja, uvijek ću se obraćati MI-BOSPO-u, a svima koji se bave  poljoprivredom, toplo preporučujem saradnju sa MI-BOSPO-om, jer uvijek imaju pravu ponudu za poljoprivredu, uvijek na vrijeme kada nam treba, a i brinu o svojim klijentima“, kazala je Rabija.