BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

SENADA SELIMBAŠIĆ, TUZLA

Klijentica Senada Selimbašić iz Tuzle, je vlasnica registrovanog knjigovodstvenog servisa „Selimbašić“ Tuzla. U svoje poduzetničke poduhvate uplovila je još davne 1996. godine. Put od osnivanja preduzeća nije bio nimalo lak, ali malo po malo uz pravu podršku uspjela je dovesti svoj posao do zavidnog nivoa. Kada se uzme obzir stanje u BiH, može se reći da posluju uspješno, objasnila je klijentica. Danas, ovaj knjigovodstveni servis, pored Senade ima i tri zaposlenika.

Sa MI-BOSPO-om sarađuje od 1997., može se reći skoro od samog početka. Istakla je da je ta saradnja oduvijek bila jako dobra jer je zasnovana na međusobnom povjerenju, što je iznimno važno za poslovne odnose. Kredite je koristila uvijek za poslovne namjene, za adaptaciju poslovnog objekta, za nabavku opreme i sl.

Posebno izdvaja način na koji se MI-BOSPO ophodi prema svojim klijentima, sa odgovornošću, profesionalnošću i ljubaznošću što je za svaku pohvalu. 

„Svima vama u MI-BOSPO-u želim mnogo uspjeha u životu i radu. MI-BOSPO je moj oslonac skoro 25 godina i želim da tako bude i ubuduće.“ – kazala je za kraj klijentica Senada Selimbašić iz Tuzle.