BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

MI-BOSPO na Festivalu savremene žene 2023.

U Tuzli je otvoren šesti po redu Festival savremene žene, manifestacija koja na jednom mjestu okuplja uspješne i sjajne žene, sa inspirativnim poslovnim i životnim pričama. Festival traje od 8. do 11. juna i tokom ovih dana Tuzla će biti centrom umrežavanja žena, ne samo iz BiH, već i šire.

MI-BOSPO je uz Festival savremene žene od samog početka, tako da smo i ove godine nastavili tradiciju pružanja podrške događaju koji promoviše žene i njihove uspjehe. Ispred MI-BOSPO-a festivalu prisustvuju naše kolegice Sanja Marinković, Sanja Pejić, Alma Borić i Azra Redžepović.

Činjenica da su na festivalu do sada uzele učešće žene iz skoro svih dijelova svijeta, sama po sebi govori o njegovom značaju i interesovanju za učešćem. Festival iz godine u godinu okuplja sve veći broj gostiju koji žele da čuju iskustva, savjete i sve ono što mentorice imaju da kažu, pokažu i podijele sa prisutnima.

Festival savremene žene je sjajna prilika za umrežavanje, razmjenu iskustava, sticanje novih znanja, zapravo sve ono što predstavlja motivaciju, a naročito onima koji tek kreću stazama svijeta biznisa.

MI-BOSPO, inspirisan uspjesima žena!