BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

Uspjesi mladih MI-BOSPO klijenata – Advan Hota, Sarajevo

Uvijek nas inspirišu uspjesi naših klijenata, a naročito mladih poduzetnika. Mladi ljudi unose svježinu i otvoreni su prema promjenama i novim idejama. Kroz svoje inicijative, ne samo da unaprjeđuju postojeće poslovne modele, već i postavljaju temelje za održivi razvoj, stvarajući prosperitetniju budućnost za sve nas. Svijetao primjer uspješnog mladog poduzetnika je naš klijent Advan Hota iz Sarajeva.

Advan Hota je vlasnik Hercafe d.o.o. Sarajevo, firme koja se bavi uvozom i distribucijom italijanske kafe. Kao korisnik OKredita, posebno cijeni edukaciju kao dodatnu pogodnost ovog kredita. Smatra da su učenje i nadogradnja znanja ključni za razvoj i uspjeh.  "Vrlo pohvalno je to što uz ovaj kredit, i sve njegove pogodnosti, imamo priliku i za dodatnu nefinansijsku uslugu u vidu edukacije. Imao sam priliku prisustvovati treningu iz oblasti finansijskog menadžmenta koji je nedavno održan u Sarajevu i zahvalan sam na toj prilici. Prije tri godine bih se dvoumio da li bih pristao na edukaciju, a danas, kao mladi poduzetnik, svjestan sam koliko je to važno. Znanje je uvijek dobrodošlo i uvijek se trebamo nadograđivati u tom segmentu. Trening iz finansijskog menadžmenta održan je na izuzetno profesionalnom nivou," izjavio je Advan.

Advanov poslovni put započeo je prošle godine preuzimanjem porodične firme Hercafe d.o.o. koja se bavi uvozom i distribucijom talijanske kafe već deset godina. Uprkos brojnim izazovima, zahvaljujući njegovom trudu i posvećenosti, Hercafe je zadržao prepoznatljivo ime i zabilježio rast prometa, a poslovanje je uspješno i na vrlo zadovoljavajućem nivou.

Advan planira značajna ulaganja kako bi unaprijedio poslovanje. Kreiranje atraktivnih reklama i povezivanje s potencijalnim klijentima i dobavljačima su od suštinske važnosti za rast i razvoj firme. Takođe, planira zaposliti jednog radnika, što je vrlo pozitivno.

Advanova vizija za budućnost Hercafe-a je ambiciozna. Želi da firma postane samoodrživa, uspješna i prepoznatljiva, s brendom kojeg kupci sami traže. "Želim i dalje ulagati u svoj posao, da ga razvijam, a u MI-BOSPO-u vidim pouzdanu podršku uz koju ću imati priliku da to i ostvarim," poručio je Advan.

Inovativan pristup poslovanju podrazumijeva i prisutnost u digitalnom svijetu, tako da je Advan kreirao profil Hercafe d.o.o. na Instagramu. Pozivamo vas da pogledate i zapratite Hercafe https://www.instagram.com/hercafe.doo/ i na taj način pružimo podršku.

Advan Hota je primjer mladog poduzetnika s jasnom vizijom i planom za budućnost. Njegova posvećenost i strast prema poslu obećavaju svijetlu budućnost za Hercafe d.o.o., a MI-BOSPO je ponosan na njegov uspjeh i tu je da bude podrška za ostvarenje planova.

MI-BOSPO, inspirisan uspjesima mladih poduzetnika!