BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

MI-BOSPO podrška UG “Osmijeh više”

Udruženje  građana “Osmijeh više” iz Bratunca osnovano je nedavno sa ciljem pružanja podrške ugroženim članovima društva, unaprjeđenju ljudskih odnosa i prava marginaliziranih grupa, te promociji i razvoju sveobuhvatne brige o djeci i omladini na području opštine Bratunac.

Naše udruženje je tek oformljeno, imamo veliku volju da svojim radom damo doprinos društvu u kojem živimo. Veliki podstrek u našim planovima nam je dao MI-BOSPO koji je jedna vrlo društveno odgovorna organizacija, i veoma smo zahvalni za donaciju, to nam je dalo dodatni elan u našem radu.” – istakao je Predrag Novaković, predsjednik udruženja.

Kako iz udruženja navode, pred njima su mnogi izazovi, no to ih ne obeshrabruje, imaju jaku želju i volju da svojim zalaganjem naprave promjene, daju doprinos boljem i ljepšem životu u lokalnoj zajednici.

MI-BOSPO podržava inicijative mladih ljudi, vjeruje u njihove ideje, i odskočna je daska u razvijanju i sprovođenju njihovih planova. Značaj postojanja udruženja koja se bave humanitarnim radom je neupitan, jer promovišu bolje društvene standarde i rade na njihovoj realizaciji.

MI-BOSPO ovom udruženju želi mnogo uspjeha i sreće u daljem radu, te mnogo uspješno implementiranih projekata.