BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

MI-BOSPO podrška obrazovanju: Posjeta Srednjoj Ekonomsko-trgovinskoj školi Tuzla

Drago nam je započeti novu poslovnu godinu sa društveno odgovornim radom, uručenjem donacije Srednjoj Ekonomsko-trgovinskoj školi Tuzla.

Danas smo posjetili Srednju Ekonomsko-trgovinsku školu Tuzla i uručili im donaciju sportske opreme koja im je nedostajala, a neophodna je za nesmetano izvođenje nastave tjelesnog i zdravstvenog odgoja.

Škola broj 197 učenika, a od ranije je poznato da ova škola ima odličnu ekipu za sport koja nastupa na raznim turnirima i takmičenjima na kojima osvaja izuzetne rezultate.

“Prije svega želim da se zahvalim MI-BOSPO-u na  vrijednoj donaciji koju smo iskoristili za nabavku lopti za košarku i odbojku. Ova donacija će doprinijeti kvaliteti sportskih aktivnosti u školi i potaknuti učenike da se još više posvete sportskim aktivnostima.” – izjavila je Munevera Rahmanović-Hrbat, direktorica škole.

Smatramo da je kvalitetno obrazovanje ključ za uspjeh društva. Vjerujemo da će ova podrška značiti kako učenicima, tako i nastavnom osoblju Srednje Ekonomsko-trgovinske škole Tuzla, i da će znatno doprinijeti poboljšanju u izvođenju nastavnih aktivnosti iz domena tjelesnog i zdravstvenog odgoja.

MI-BOSPO želi upravi, nastavnom osoblju i učenicima ove škole mnogo sreće i uspjeha u svim aktivnostima, i da nastave nizati sjajne rezultate.