BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

Credit Agricole grupa u posjeti MI-BOSPO-u

Tuzla, 24.11.2021. godine

Predstavnici Credit Agricole grupe iz Francuske u posjeti MI-BOSPO-u

MI-BOSPO je imao posjetu predstavnika Credit Agricole grupe iz Francuske, Credit Agricole bank i  Fondacije Grameen Credit Agricole.

Menadžment MI-BOSPO-a predstavio je pokazatelje svog poslovanja, kao i planove za naredni period, a tokom boravka razgovori su vođeni na teme vezane za modele mikrokreditiranja, kreditne proizvode i usluge za klijente koji klijentima omogućavaju razvoj djelatnosti.

Tokom boravka u Tuzli, predstavnici Credit Agricole grupe, posjetili su i dvije klijentice, te su upoznali i MI-BOSPO klijentice i imali priliku da direktno na terenu, od klijenata, dobiju konkretan uvid u vrste djelatnosti, potrebe klijenata, odnosno namjene koje mikrokreditiranje podržava i kako klijenti posluju.

Credit Agricole grupa je treća banka po veličini u Evropi, i deseta u svijetu. Pohvalili su modele upravljanja i strategiju MI-BOSPO-a.

zadovoljstvo nam je što ste odabrali MI-BOSPO za radnu posjetu, naš glavni fokus su klijenti, veoma smo posvećeni svom poslu i drago nam je da se to i vidi, da ste prepoznali“ – istakao je Safet Husić, direktor MKF MI-BOSPO