BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

MI-BOSPO najmlađim stanovnicima Banja Luke uručio unikatne poklone

Mališani kreiraju

Nedvojbena je činjenica da MI-BOSPO podržava kreativno stvaralaštvo, pa i kada su u pitanju najmlađi članovi našeg društva.

Prije mjesec dana, naš sjajan tim je održao promociju na Trgu Krajine u Banja Luci. Bilo je to jedno izvanredno i lijepo druženje sa stanovnicima Banja Luke. Na sebi svojstven način, smo se potrudili da rad i djelovanje MI-BOSPO-a predstavimo građanima ovog prekrasnog grada. Složiti ćete se da je najljepši dio tog druženja, svakako bilo kreativno izražavanje naših dragih mališana.

Djeca su prepustila mašti na volju i nacrtali predivne crteže, koje smo kao što smo i obećali sačuvali za uspomenu. Ipak, želja nam je bila da i mališani dobiju nešto po čemu će pamtiti taj dan pa smo im za uspomenu na ovo divno druženje, izradili majice, sa slikom njihovih crteža koje su crtali tog julskog popodneva. Na ovaj način smo im omogućili da budu dijelom kreiranja ovih unikatnih poklona.

Ovih dana, u MI-BOSPO ured u Banja Luci stigle su majice i isporučene mališanima. Svako dijete je dobilo majicu sa crtežom koje je nacrtalo, tako da je to jedinstven poklon koji će ih podsjećati na predivno druženje sa MI-BOSPO-om. Najljepši poklon koji su ova djeca poklonila nama, jesu njihovi osmjesi i ozarena lica prilikom uručenja poklona.

MI-BOSPO, ovim preslatkim mališanima iz Banja Luke, želi lijepo i zdravo odrastanje ispunjeno grajom, osmijehom i oslikano vedrim bojama.