BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

MI-BOSPO uručio nagradu klijentici čiji je kredit učestvovao u isplati milijarde

Sedmicu smo počeli lijepom viješću da je isplaćena MI-BOSPO milijardita marka, a završavamo je informacijom o uručivanju nagrade. S tim u vezi, jučer je u MI-BOSPO uredu u Brčkom, Radmili Stojanović, klijentici u čijem kreditu je isplaćena milijardita marka, upriličeno uručivanje nagrade – električni trotinet NINEBOT Kickscooter MAX.

Ceremoniji uručivanja nagrade, ispred MI-BOSPO-a prisustvovali su Sanela Ajkunić – kreditni menadžer, Goran Nikolić – menadžer podružnice Brčko, Dragan Bjeljac – kreditni službenik i dobitnica nagrade, klijentica Radmila Stojanović.

Prilikom uručivanja nagrade, atmosfera je bila izuzetno lijepa, pozitivna i nadahnjujuća. Klijentica Radmila je naprosto oduševljena nagradom, beskrajno zahvalna i prijatno iznenađena, jer je ovo kako ističe, prva nagrada koju je ikada dobila, te da će joj ova nagrada dobro doći, a kojoj će se najviše obradovati njena kćerka.

Veoma nam je drago što smo na ovaj način obradovali našu dugogodišnju klijenticu Radmilu Stojanović iz Brčkog, koja je jedna izuzetna i marljiva žena, uspješna poduzetnica i divna majka, a uzevši u obzir šta je sve prebrodila, i borac, koji hrabro i stoički nastavlja da korača naprijed.

Sve navedeno, za nas u MI-BOSPO-u čini ovo dostignuće – prvu milijardu KM, još posebnijim i značajnim, budi lijepe osjećaje i beskrajnu zahvalnost prema našim klijentima zbog kojih smo tu, gradeći odnos zasnovan na povjerenju.

Klijentici Radmili Stojanović još jednom upućujemo iskrene i čestitke, želimo joj mnogo uspjeha u životu i radu. Hvala svim našim klijentima na povjerenju koje nam iznova ukazuju, i na koncu hvala našim zaposlenim na izuzetnoj posvećenosti i profesionalnosti u radu sa klijentima.

Zajedno krećemo prema novim ostvarenjima, sa istom posvećenošću nastavljamo biti vjetar u leđa klijentima.