BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

Svečano otvoren MI-BOSPO ured u Konjicu

Jučer, 30.03.2022. u Konjicu, srcu Bosne i Hercegovine, upriličeno je svečano otvorenje 39. po redu MI-BOSPO ureda.

Našoj mreži ureda zvanično i svečano se pridružio i ured Konjic.

Safet Husić, direktor MKF MI-BOSPO otvorio je ceremonijal pozdravnim govorom i obraćanjem prisutnima pri čemu je predstavio razvojne ciljeve i aktuelne projekte.

Svojim prisustvom našu svečanost uveličao je načelnik Općine Konjic, gospodin Osman Ćatić. Drago nam je što smo jučer, pored načelnika Općine ugostili i službenike njegovog Kabineta, predstavnike medija RTV Konjic i portala Konjic.live, vlasnika poslovnog prostora, kao i komšije vlasnike i zaposlenike iz obližnjih poslovnih radnji.

Načelnik Općine Konjic, u svom obraćanju, uputio nam je izuzetno lijepe i srdačne riječi dobrodošlice, koje nam mnogo znače, naročito iz razloga što smo po prvi puta na ovom tržištu.

Načelnik je istakao kako Općina Konjic nastoji stvoriti što bolji poslovni ambijent za sve koji žele da djeluju na području Konjica, te da mu je veoma drago što je u njihov grad stigla mikrokreditna organizacija koja uz sve nabrojano, u strategiji svoga poslovanja ima za cilj i zadržavanje mladih ljudi u BiH, a čemu, kako je naveo, u prilog govori i činjenica da je u MI-BOSPO uredu Konjic zaposleno dvoje mladih Konjičana, kojima je načelnik Ćatić poželio uspješan rad.

Po završetku obraćanja, uslijedio je svečani čin presijecanja vrpce.

Vjerujemo da će i stanovništvo Konjica ubrzo prepoznati vrijednosti MI-BOSPO-a, te da ćemo im biti sinonim za finansijsku podršku, vjetar u leđa, za ostvarenje ideja i planova.