BESPLATNA INFO LINIJA: 0800 202 53
MONOGRAFIJA: Vaš vjetar u leđa

ZINETA IMAMOVIĆ, LUKAVAC

Kreativnost i marljivost su osobine naše dugogodišnje klijentice, Zinete Imamović, iz Gornjih Poljica kod Lukavca. Zineta pravi divne rukotvorine od krep papira, izrađuje cvijeće od krep papira (bukete, cvijeće u saksiji zaliveno gipsom, cvijeće za vaznu), izrađuje nakit, prvenstveno narukvice, a pored toga pruža i usluge šivenja.

Za sve svoje proizvode ima obezbijeđeno tržište. Na obližnjoj pijaci ima štand na kojem prodaje svoje proizvode, a pored toga putuje i u gradove širom Bosne i Hercegovine gdje takođe izlaže svoju robu na sajmovima i vašarima. U cijelom ovom procesu od izrade do prodaje, aktivno joj pomaže njena snaha.

Sa MI-BOSPO-om sarađuje još od davne 1999. godine. Obzirom da je veoma zadovoljna saradnjom sa MI-BOSPO-om ostala mu je vjerna sve ove godine. Kredite je koristila za različite namjene: za posao, adaptaciju stambenog prostora, lične potrebe, ali uglavnom dominiraju krediti za ulaganje u posao.

Klijentica ističe da je prezadovoljna uslugom i osobljem MI-BOSPO-a, ali da je i ona, kao klijent, vrlo odgovorna. Kada god planira neka ulaganja, MI-BOSPO je uvijek bio spreman da odgovori na njene zahtjeve i da ideju sprovede u djelo. U MI-BOSPO ima potpuno povjerenje, jer joj je sve ove godine, a naročito u njenom poslovnom angažmanu uvijek bio oslonac i vjetar u leđa.

„Veoma sam se iznenadila poklon vaučerima, prijatno iznenadila da naglasim. Stvarno to nisam očekivala i mnogo vam hvala.“ – kazala je sa osmijehom klijentica Zineta.

Klijentica je za kraj svima poželjela dobro zdravlje, te da još dugi niz godina uspješno sarađuje sa MI-BOSPO-om.